Clicky

Sorin Mihailovici La Măruță! - Travel By Dart

Sorin Mihailovici La Măruță!

Producătorul și gazda seriei Travel by Dart, Sorin Mihailovici, a fost invitat în emisiunea La Măruță de la PRO TV, pentru a discuta proiectul de televiziune pe care îl realizează pentru câteva rețele TV internaționale. Show-ul a fost complet, Cătălin Măruță invitându-l la finalul segmentului pe Sorin să arunce o nouă săgeată pe harta lumii, pentru a călători acolo unde se înfige. Unde s-a înfipt? Vedem imediat.

Emisiunea a cuprins multe puncte de discuție interesante, de la originea creării show-ului Travel by Dart și pană la menționarea celor mai periculoase locuri prin care a călătorit Sorin, precum și urmările acestora.

De unde i-a venit ideea călătoriilor cu săgeata? 

“Intr-o zi, unul din cei mai buni prieteni ai mei m-a întrebat cum definesc succesul. Adică, cum aș vedea o viață de succes”, a început Sorin povestea. “Și am răspuns că, pentru mine, succesul înseamnă să mă trezesc într-o dimineață și să îmi întreb nevasta și copilul unde vor să meargă în următorul weekend. Dar, mai bine să aruncăm un dart pe harta lumii și acolo să mergem. Pentru mine, ăsta este succesul, pentru că, dacă poți face așa ceva, înseamnă că ai libertate financiară și un job care e al tău, care te lasă să pleci când vrei tu, cu cine vrei tu și unde vrei tu”, a conchis Mihailovici.


PRO TV și Sorin Mihailovici, O Nouă Poveste

Si așa a început povestea Travel by Dart. Amicul lui Sorin l-a întrebat dacă trebuie să aștepte pană se însoară și să aibă copii ca să poată arunca o săgeată pe harta lumii și – mai ales – să meargă acolo. Când a realizat că poate face asta măcar o dată pe an (pe când încă avea un serviciu cu program 9-5), Mihailovici a decis să înceapă chiar în acea seară. El si amicul său au aruncat un dart pe harta lumii și au plecat spre prima destinație, Polul Nord, la doar câteva săptămâni distanță. Puteți vedea documentarul Travel by Dart: North Pole aici.

In privința locurilor periculoase, Sorin nu va uita prea curând vizitele din Medellin, Columbia, unde s-a întâlnit față în față, accidental, cu cel mai mare criminal din istoria Columbiei (responsabil pentru moartea a 3,000 de oameni), precum și excursia Travel by Dart din Madagascar, unde s-a lovit de mult mai multe probleme.

Iată în exclusivitate, mai jos, interviul lui Sorin Mihailovici cu Cătălin Măruță:   

Interviul lui Sorin Mihailovici la Măruță a generat și un nou parteneriat. Echipa PRO TV l-a invitat pe tulcean să arunce un nou dart pe harta lumii și și-a asumat să trimită o echipă de filmare împreună cu Sorin acolo unde înfige săgeata, indiferent de locație! 

Bineînțeles, totul a fost filmat, iar noua destinație este una extrem de exotică, foarte îndepărtată, dar și provocatoare: Peru!

Peru este cunoscută nu numai pentru capitala Lima, dar în special și pentru celebra ruină incașă Machu Picchu, o destinație pe care Sorin și echipa PRO de La Măruță o vor vizita plecand cu totii din Romania. Plus, o sumedenie de elemente unice, precum animalele llama, băutura Pisco și multe altele.

Aventuri Travel by Dart La PRO TV

De asemenea, vizita în America de Sud va conține și aventuri de ordin culinar, cultural, divertisment și multe altele. Asta este o promisiune. Episoadele Travel by Dart din Peru vor fi vizionate la PRO TV în timpul sărbătorilor, în cadrul aceleiași emisiuni La Măruță. Foarte important, pentru cei care vor să vizioneze mai multe materiale video exclusive din Peru și nu numai, filme behind-the-scenes și clipuri de la fața locului, vă invităm să dați un follow conturilor Travel by Dart pe de YouTube, TikTok, Instagram și Facebook, accesând link-urile de mai jos.

Pentru a intra în contact cu Sorin sau pentru alte parteneriate, puteți trimite un email pe adresa Sorin@travelbydart.com.

Dacă doriți sa călătoriți cu Sorin, accesați The Spark Experience si alegeți-vă una din următoarele locații: Maldive, Thailanda, Brazilia, Argentina.

Numai bine!

Comments are closed.